:((((

åååh skulle färga mitt hår mörkare nu för jag var så less på blondt redan, och så blev det nästan svart... sur!ungefär den här färgen..

till stina

kasst är inte ett ord som räcker till för att beskriva den obefintliga uppdateringen, men here you go stina a speciellt du;) nu äre satsning som gäller både i skolan och här, ska bli goddes av uppdates for your information och hopefully så är fellan med på det också.saknar mig hårfäääärg, men imorgon vinkar vi byebye till den blonda färgen iaf wieeeeeeee


today

Tjohejtjohopp, känner att min närvaro på bloggen är minimal. Sorry.
Idag har jag iaf tvingat ut arslet genom dörren för en springtur.
Sjukligt jobbigt var det men gillar känslan efteråt!
Jag har två ärr på vardera sida om min högra fot, vilka idag har fotogrferats
så jag snart kan casha in lite på deras fulhet. ;)
Tänker inte visa bilder för det är some nasty shieet.
Ni får en oldiie från min blonda tuffa period förra hösten som inte innehöll fjäderlösögonfransar till vardags
¨

gårdagensskjorta h&m
shorts kappahl
skor converse
halsband h&m
väska reebok

idag blir det stan och kanske bio, vamires suck någon som sett den?

kuuul elleeeeeeeer

bildbrist så lite oldie pics får det bli istället bara för att uppdatera heh


ALLSTARfödelsedags middag åt mamma på allstar

gulhårig

igår blev jag så less på mitt bruna hår så jag köpte slingpaket och meningen var att det skulle bli lite mer blonda slingor i mitt vanliga hår men istället vart det en total misslyckad helblondering. resultatet vart mer gul/orange än blondt men har iallafall köpt en silver toning idag så förhoppningsvis ser det bättre ut efter jag haft i den..


TODAYSskjorta- ginatricot
skinnjacka, h&m
väska-sthlm stadsmission
skor-primark
kors-efva atling

määääh

stan all day idag, bara nice. har köpt nya skor och slingpaket så ikväll går jag mot en ljusare nyans finally. är ARG just nu men ska iaf fixa med håret ikväll och sen gymma. PEACE/fannyskorna kommer från h&m och kostade 99pix!


nattinlägg

whatup oprah! just nu händer absolutley ingäät har sett new moon och snabba cash tonight och bara haft en chilldag i övrigt, det behövdes kjl! imorgon är det stan med mändiz och maby emmsan och saga som styr NICE!
tror att jag ska dra mig till sängen nu, nighty alla!/fanny

wieee

jahaja så har man varit borta några dgar i amelias stuga och när man komme rhem upptäcker man att fellsan inte uppdaterat någonting alls, shape up dudäää!

idag blir det en väldigt lugn dag, har sovit till tre och nu har jag absolut inga planer så ska väl bara go with the flow eller nåt. vädret var kasst medan vi var i ammes stuga men vi åkte iallfall ring efter båten och sen andra dagen åkte vi in till övik och shoppade lite.skjorta från ginatricot 199kr
örhängen från gina, båda paren 19kr
väska även den fron ginatricot, 29 pix
halsbandet same as always gina, 99kr
och bhn likadant, 29 kronor.
och en stor leopard sjal från h&m 50kr
nagellacket och lösögonfransarna är också från hm, 10 och 39 kronor.

peace out/fanny

calculatorNu har alltså den äldre delen av systrarna äntligen infunnit sig här sliten och fin efter gårdagens bravader. En av mina vänner fyllde 17 år så jag tog med mamma ut på stan och gick på presentjakt. Under tiden hittade jag några saker till mig själv också bl.a. klockan ovan. Är ruskigt stolt över den (naturgeek som jag är) eftersom den har miniräknare i sig :] Sedan begav jag mig till Ersboda och träffade Frida m.fl. som grattades med gosedjursgrodor, tårta med 700 gram nutella i och kundvagnsrace på Willys parkering. Otroligt roligt hade vi och jag ser redan fram emot nästa födelsedagsfirande som sker på lördag, då är det maskerad och jag skulle gärna ta emot tips på vad man kan klä ut sig till om ni har några?

fresh start

Nu var det längesen någon av oss bloggade så vi kör på clean slate, Nog om the past nu blickar vi framåt. Vad den här bloggen egentligen ska handla om vet vi väl faktiskt inte. En salig blandning helt enkelt men förhoppningsvis något som faller er i smaken! Vi kanske skulle dra lite info om oss själva.. Jag till vänster är iallafall Fanny, 15 år gammal och börjar 9an nu till hösten. Vi båda är bosatta i Norrlands huvudstad Umeå öven kallat staden som gud glömde bland folket som bor här. Och göörlien till vänster är då Felicia min stora syster och andra delen av denna blogg. Hon är 17 år och läser Natur på Midgårdskolan här i Umeå. Bara väldigt kort presentation men om ni fortsätter läsa så kommer ni väl lära känna oss bättre eftersom, och är det något ni undrar över så är det bara att slänga iväg en kommentar don't be shy.


RSS 2.0