umemodellen workshop

I lördgas drog vi en snabbis på Umemodellens workshop i samarbete med big family cruisers och fotade litegrann, var skitkul även fast vi inte kunde stanna så länge!
Några bilder därifrån-

clazzze

Inför en ny kategori, yeyey så första tipsen är denna knokk lookalike klockan fårn clas ohlssons för 129 kronor, finns i svart, vitt och rosa skeeet snygga ärom, på bilden är emmas!

cookie the herbalist

Der har varit tyst här ett tag iknow varför vet jag inte, aint feeling tha blogg flow men yeyå tar mig kragen nu iaf, någon anonym bastard ville ha frågestund yeye why not ska dra igång det sen. Nu blir det Easy A sen plugg pz ladies! lite random pics från gårdagen bara
vadå sås`?

attention whore!!!!!11

VECKANS BABE! veckans babe gillar att göra fartfyllda missions på sin kickbicke, rita manga och kolla på anime filmer. I frmatiden vill han jobba med at tskruva fast korkar på tandkrämer på en fabrik och träffa sin stora kärlek. Som ni veterander sett i andr ainlägg gillar han håriga ryggar och allara helst ansiktbehåring och långa tåbaglar. Han förebild är byggare bob och Madonna. Slager är ända musiken som strömmar från högtalarna i hans älgvaktarstuga. give it up for nicobooi<333333333333333333

lördaaaaaa


godnaaaaTttt

smakade gatan

better late then never, bild från gårdagen!
nu äre bed time, nighty alla!

new sweater

gina 199 kr

<3<3<3<3<33<3<3<<333 tro på hypen broder

thiz little fellah heter Nico kukko luuserit Sjelvgren en lonley wolf från Finland hans favorit sysselsättning är suduko och korsord, en annan favorit är att läsa en ensam hobbits memoarer och leta frimärken till sin samling<33333 Mest av allt gillar han att spendera mycket tid ute i naturen och har en imponerande kott samling, på en lördagskväll tittar han helst på bandade gamla avsnitt av mitt i naturen eller spelar curling med peepsen fast ibland när han spårar lite och things get out of hand så stannar han faktiskt hemma och spelar the sims 2. Favorit artisten alla gånger amy diamond so fab tjej asso.  Ni sonm tycker att finnska språket låter som rapparkalja för den som inte ha röron som tefatr så kan han faktiskt svenska och och löööööve swedish görlies så just shoot om han verkar intressant alla är välkommna, speciellt om du softar ett unibrow och allra helst hår på ryggen, turns him. yeyå här har ni då världens cuuutieboi what a catch ellerhur?

dead girl walking

TIERD och sådär, ska sleepa nu tror jag natti 2 ya all!
2 pics från i helgen

övik

lite random bilder från idag

eva och adam

Har tagit på mig myskläder nu, bland annat mina nya sjuuukt sköna panties show ya later och ska kolla på skins och ensam mamma söker och sen eva och adam som finns på svtplay nu wihooo heh just saying
meeen det här blir nog sista inlägget för ikväll så nighty alla peeps!
vadå sliten?

new hat

Blev en del shopping bland annat den här mössan från H&M, det var ett måste för hade en really bad hairday heh, visar resten latero!
and for those who asked, tröjan kommer från en loppis kostade mig 10 kronor!
Nu blir det att kirra tonfiskmacka till middag gööda, pz!

closeup


lite detaljer från idag
Nu viker jag in årorna, friluftsdag imorgon till övik NICe nightyyyy

starzzzz

Har precis gråtit floder till Dear john, great tip för er som inte sett den! Är faktiskt sjuuuukt trött, första skoldagen efter praoen så its ok antar jag.  kom precis på att jag har några avsnitt av skins att se wiho! laterus
softade loss på paint lite hähä

JUST NU

sitter jag och käkar late middag och kollar på dear john, världens bästa film löööööööve it!
är medveten om att jag har lite mat runt munnen på första bilden men whata hell, pz foks!

name

Rihanna – What's My Name? klicka för att höra en bra låt!

waynes

sitter på waynes med saga och emmsi atm, ska snart dra hem och då blir det plugg hela kvällen kemiprov och franska prov</3
pic, weheartit

monday

Sitter i skolan nu, har engelskaaaaaaaaaaaa
Skjorta- gina
Linne- H&m
Mössa- Svea:]]]
Kors-Lindex
Halsband- Glitter
och det är en del som frågat vart ringen, alltså 8an kommer ifrån och den har faktiskt min syster gjort till mig.

full moon

outfit för nån dag sen-
med det säger jag GODNATT!

leoleoleo

Shit vad bloggen har strulat idag! Det har blivit "Sidan kan inte visas" hela dagen, men nu verkar det funka iaf, skönt!
Har haft en riktigt soft dag, bara kollat på serier hela dagen, tror jag börjar gilla söndagar faktiskt!
well tänkte bara visa min nya tröja som jag köpte igår, 65 kr på myrorna catch!
'

sunday

Insåg precis att nästan halva dagen gått utan att jag rört mig ur fläcken, så nu ska jag fortsätta med det ska kirra lite frulle sen fortsätta se pretty little liars som förövrig tär världens bästa serie!
lite blandade bilder från någon dag sen, amelia på sista bilden!

back on track

Det har varit tyst här ett bra tag, och har egentligen ingen anledning till det, har väl helt enkelt inte orkat.
Har hunnit fullborda en veckas prao, bästa veckan på länge ska tilläggas! För er som inte vet så praoade jag och Emma i en särklass på Carlshöjd, underbara människor allihop. Nog om det, nu rycker jag upp mig här i bloggen tycker jag, ska börja posta inlägg som vanligt med start nu. Det blev ett långt inlägg nu, sucks for you, lateruuus!

inspo zero

noll insperation atm, därav seg lame ass uppdates, men ska rycka upp mig typ.. snart. vi ser väl!

green zone

igår

unwritten


outfit från arkivet i brist på annat




kofta- gina
kängor- skopunkten
tröja- urbanoutfitters
hatt- h&m


tierd

Kom hem för ett litet tag sen, nu blir det pretty little liars sen ska jag försöka sova en liten stund innan umemodellen möte, helt utmattad!
pic- weheartit

red

Vaknade ju för en timme sen och känns som att man borde gå och lägga sig igen snart för att orka med en dag till i den farten haha. Mamma och Pappa kom precis hem från Ikea med sånna där magnet tavlor till mig som jag ska sätta upp alla foton på, måste bara framkalla lite först så ska sysselsätta mig med det först:)

PRAO

Vaknade precis, har sovit som en stock ända sen Amelia och Saga drog härifrån vid typ fyra. Har haft första dagen på praoveckan idag och gud vad kul det är, otroligt fina och glada människor! För er som inte vet så praoar jag på särskolan. Jag börjar nästan tänka om mitt gymnasieval, det känns verkligen som att det här är något jag skulle kunna jobba med i framtiden också!
Tröja och Jacka från H&M

lördag

i lördags såg det ut såhär, bättre sent än aldrig right?
tröja- gina
halsband- lindex

FELICIA

Glesa uppdates hela helgen sorry m8s för det, men nu iveckan ska jag fortsätta uppdatera som vanligt.
verywell, största delen av dagen har jag fotat sen har jag självklart firat pappsen på farsdag, grattis alla daddys out there!


min syster på bilderna

alinis

Har varit och fotat lite i studion idag och nu är det farsdags fika, lateeeeeeeetuz!

weheartit

färgar håret och hårförlängningen just nu, sen blir det pretty little liars med amme, lateros!

off

drar iväg på fotbolls avslutning, later!

1 2 vägg

sorry mates för riktigt bad uppdate! wellwell idag blir det knappast någotr bättre, jag och emmis vaknade nyss sen ikväll är det fotbollsavslutning:)))))
mycket likadana bilder senaste, men på söndag blir det nya tag:)

godnighty

Nu börjar jag bli lite trött så ska kolla på ett avsnitt av skins och prata i tele och sen är det sleepytime för min del. sleep well allesammans:)

blackie

förra inlägget jag la in en sotning så verkade det uppskattas så here we go again!

p12

jag har ett ragg.
han är p12a fett fin.
 


emmizz


crete

Håller på och framkallar bilder och går igenom massa gammalt, gud vad jag saknar kreta.

workout

Jobbigt läge att strömmen gått bara på toan så jag kan inte färga håret där wellwell ska ta en vända på crosstrainern talk to ya all later!
min inspo ligger på 0.001 just nu, så säg vad ni vill se mer av thäänks:)

yoba

Precis vaknat tog en lite powernap, nu blir det krubb sen ska jag färga håret och gå lös med saxen i hårförlängningen som börjar se lite deadly nu.

schoolish

Sitter i skolan just nu, snart börjar sista lektionen skoeent sen ska jag bara hem och sova<3<3 behövs kjl!

morgon

godmorgon peeps, har bråttom så hinner inte säga så mycket mer men hoppas ni får en fin dag!

bigbang

Sitter och lyssnar på Rock Mafia – The Big Bang riktigt nice låt! ska snart vika in årorna och sova tror jag, take care!

sotning

Sminkade Amelia idag, hon ville ha något liknande som Effy har i Skins om ni nu har sett det, här är resultatet:)

trött cheyyy

Nu har jag precis tvättat hårförlängningen (behövdes) och alla smink borstar och BUSat lite, behövde också kan jag lova, hatar att vara blek!

ammzor

Kvällen har spenderas med girlsen lika galna som alltid haha, love ya guys! Fotade lite också, inte så oväntat kanske hähä här kommer några bilder på världens finast tjej amelia! www.ameliad.blogg.se
visst är hon fin?

igåååååååår

Lite bilder från igår

answer

Justää hade helt glömt bort, hade ju fått en anonym fråga om viklet gymnasie/linje jag har tänkt gå så det ska jag svara på nu. Jag hade länge tänkt gå Makeup och spa på Draggen men nu när gymnasiereformen gjorts om så är den linjen borttagen känns jätte trist för har hört att den skulle va jätterolig, att de som gick där aldrig ville ta studenten. Men nu har jag fått tänka om lite och har nästan bestämt mig för att gå foto på Midgård.

jews

Har slutat för typ en timme sen, skänt med kort dag! Snart kommer Emma hit och då ska vi baka chokladbollar och fota lite.
Köpte en ny ring för ett tag sen som jag glömt visa så det får bli nu istället. 3 ringar för 99 kr, dom två andra finns på ammes blogg. www.ameliad.blogg.se

freazing

Hemma igen sjuuukt hur kallt det var att fota utomhus men det vart rätt nice bilder faktiskt, borde man göra igen!
Har funderat lite på om man skulle göra en ny kategori om beauty stuffs, vore det intressant?





http://nakedarmy.blogspot.com/ Bilderna har Stinis fotat.

2night

Precis vaknat tog en nap efter skolan, helt sinnes sjukt trött jag varit idag no good tror jag egentligen inte blivit frisk ännu wellwell, ikväll är det umemodellen möte som gäller ska blir kööwl som vanligt!
nu äre food som gäller, later!

skolan

sitter i skolan nu, sjuuukt seg dag! ser ut som dead girl walking..

cross

en liten skymt av min nya tröja, 199 kr på gina tricot är dock lite osäker. vad säger ni är det en keeper?

club

nu börjar pensionärs jävlar på femman, ni som inte sett det.. GÖR DET! roliagste på länge, skrattar så tårarna faller!
hittade igen ett gammalt örhänge fårn typ 4an, zoft!

kid cudi

kid cudis nya album är awesome måste jag bara säga!
Kid Cudi – Scott Mescudi Vs. The World <-- klicka
Kid Cudi – REVOFEV
Kid Cudi – Don’t Play This Song
Kid Cudi – We Aite (Wake Your Mind Up)
Kid Cudi – Marijuana
Kid Cudi – Mojo So Dope
Kid Cudi – Ashin’ Kusher
Kid Cudi – Erase Me - Main
Kid Cudi – Wild’n Cuz I’m Young
Kid Cudi – The Mood
Kid Cudi – MANIAC
Kid Cudi – Mr. Rager
Kid Cudi – These Worries
Kid Cudi – The End
Kid Cudi – All Along
Kid Cudi – GHOST!
Kid Cudi – Trapped In My Mind

uppdate

Kom hem från matematikMändIZz nyss, har varit med henne och ammzo roch fotat lite sådär. Just nu lyssnar jag på Håkan och redigerar bilderna. Är så sjukt trött ikväll, skolan is killing me och det har knappt börjat än. Men fick iaf tillbaks biologi provet idag, fick VG hyffsat naiZ. jaja ovärt inlägg men aa shätsamma, vi hörs!

bibblo

fick sluta tidigare idag så just nu sitter jag på biblioteks kafét med mandis och amme, precis ätit en göööd glass:))))
Tröja- Urban Outfitters
Halsband H&M och fellis

roomie


Mekat lite i mitt rum i helgen

morning schoolday

Första skoldagen då, känns lite jåååbigt men what to do snart har vi ju iaf jullov;))
Älskar när man klir klar snabbt på morgonen så man hinner sitta och äta frukost i lugn och ro och inte behöva slänga i sig nåt och sen springa till bussen. Hoppas ni alla får en great day även fast lovet är slut pEace!

just nuuuu

atm pratar jag i telefon med sagovalpen ska väl snart sova, tungt med skola imorn.... nighty alla!

lilla lady

Lysnar på Daniel Adams-ray just nu inget ovanligt direkt och läser Elle, riktigt soft söndag faktiskt brukar hata söndagar men not 2day.
jacka- H&M
Ring Made of Felle
Mössa Åhlens
Tröja Vintage
Skor Skopunkten

12

zoft klicka för att lyssna

still looking

hello there alla peeps vaknade för en stund sen käkat gårdagens pannkakor till frulle gööda.
Idag är planen att hinna med att fota lite utomhus men vet inte riktigt hur det blir med det nu är jag vaknade så sent det är ju nästan mörkt redan. well well ska fixa lite musik nu hadet.
mina fina bruuudz jag till ävnster mändiz i mitten och rekan till höger löve ya guys!

durren

uppdaterar som en kulspruta zoooooft har inget att säga förutom det later!
fyllofelle som tagit bilden om nån undrar

INTE SEN

@emmas place right now, vet intääää vad planerna blir ikväll är så sinnes trött så kanske bara tare softish med amelia vi får se.
fett fula bilder, deal with it akeyyyyyyyy

off

STRESS men nu drar vi iväg, duty calls! peAce chicks & flicks

mammakaka

Hela övervåningen är rökfylld när emma står vid spisen..... jååjåå känns som att vi kommer få det stressigt till skycom sen, late as always!

IGÅR

Jag och emmis vaknade nyss och vi ska börja göra oss klara strax, sen blir det att göra what we do best nämligen pannkakor! Sen klockan 3 blir det jobb för oss båda på umeå arena, ska bli jättekul! haah vad myndigt det lät med jobb;)))))) wellwell, vi hörs soldiers!
när vi skulle dra hem så sprang kondom mannen efter oss haha zoft kille

BÄST

Förlåt för att jag aldrig har sagt förlåt- Daniel Adams-Ray helt awesome! Hela hans nya album är förövrigt bezta på länge, vilket jag verkar vara nästan ensam med att tycka.
Nu är sängen som gäller, hörs imorn lovers!
Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
Tryck för att höra låten!

EMMA

chillar at my place med emmis, ikväll har vi varit med mandis,ludvig,amme och simon det va zoooft!
nu ska vi snart sleepaa tror jag, later dudes!
såhär såg jag alltså ut idag
pz

ATM

softar på med emma just nu, ska dra till mandis nu<3<3<33<

skyline

Fotograf: Felicia
2night blir det mates mer än så vet jag inte vi hörs!

better late then never

såhär spatserade jag omkring idag.
Jacka, Tröja- H&M
Skor-  Skopunkten

3 bilder från studion

Sjukt rolig dag i studion med Amanda, Stina och Daniel. Efter att vi fotat i fyra timmar drog vi och åt middag på subway min favvis! Och efter det drog vi och bowlade med peeps från umemodellen, riktigt nice!

Foto: Daniel Windseth
http://worldofwindseth.blogspot.com/

right now

atm håller jag på och fixar mig och lyssnar på Daniel Adams-Rays nya album, vilket btw är helt awesome! kärlek till honom!
Ska snart iväg till sludion med girlsen vi hörs sen!

last time



allt förlorat

okej den här dagen har inte alls varit givande alls, men rätt skönt med sånt också. har en crap day idag orkar inte riktigt göra nånting men sånna dagar ska man väl också  ha antar jag.
ett par bilder från igår-





DIRRE DUNK I DURRAN

precis exprimenterat lite i duschen med emma, misstolka inte haha! wellwell resultatet får ni se snart.

2day

here ya go, kom hem för ett tag sen har varit med amme och emma, vi fro gtill strömpilen och gjorde pannkakor hyffsat soft, har inte köpt något mer än en ring som jag visar sen. Nu ska jag se skins wiho
Tröja- H&M
Halsband- Primark, Lindex, Glitter
Ring- Claires
Klocka- Felicias

off

drar till emma nu, ska till strömmis med henne och amelia hörs latero PEACE

forest

kollade lite i min gamla b-logg och hittade lite old pics.

SAKNAR


RSS 2.0