http://fannymlundberg.blogspot.com/

http://fannymlundberg.blogspot.com/
http://fannymlundberg.blogspot.com/
http://fannymlundberg.blogspot.com/
http://fannymlundberg.blogspot.com/
http://fannymlundberg.blogspot.com/
http://fannymlundberg.blogspot.com/
Testar något nytt ett tag, nu hittar ni mig här ett tag. Vi väl hur länge det håller. Se ya there!

cellofan


tumblr

och igen, glad alla hjärtans dag hoppas ni haft en fin dag! ♥

happy valentinesday


dagen


some new


masterflow

off till stan, kameran är med tjing!

Lil wayne- Grenade remix


http://www.youtube.com/watch?v=2tVQl-VwYJ0

simple as that

no time for talking, nu blir det telefon med dansbandfåret, pz brees and sorry för bad uppdate! make it up till e rimorgon och en annan grej big THX till en del av er som säger så himla fina saker, BIG LOVE:*

let me be me

Otroligt seg dag, kännts stessigt hela tiden fast jag egentligen inte har något att stressa inför alls. Antar att det är nationella uppsatsen imorgon som spökar lite. Ska iaf försöka varva ner lite nu med sofis mode, hallon och cola GREAT!

gluggeN

En del har frågat om jag kunde lägga upp bild på hur gluggen ser ut nu när jag förminskat den, kände att jag ändå ville ha kvar en liten glugg efter som det är en del av den jag är! Sjukt svårt att få det att fastna på bild utan att det ser konstigt ut men here ya go.

top down


mixed


babyliss easy curl

Måste bara tips om en sak igen haha ni får säga till om det blir drygt men den här är så kick ass bra så känne rmig tvungen. Har testat Amelia Babyliss easy curl några gånger och måste säga att det är den BÄSTA locktång jag testat no joke! Speciellt snygga blir lockarna efter ett par dagar.

corner of the street

Mekade lite för ett tag sen, riktigt nöjd faktiskt!

Det finns tre sidor av varje historia. Din sida, Deras sida och sanningen.hair/aussie

Världens bästa shampoo/balsam ärligt! I alla fall av alla som jag har testat så är detta Aussie överläget. Efter att ha andvänt produkter som inte passar min hårtyp under dom senaste månaderna så märker jag skillnad direkt efter bara en tvätt även fast det oftast brukar ta ett tag att märka skillnad. Love it, och sen att det luktar som hubbabubba gör inte saken sämre! 


swing

igår
look like thisFELON

Såg en så himla bra film för ett tag sen, så kände mig nästan tvungen att skriva om den här. Alla som känne rmig vet att jag är en sucker för fängelse filmer, och den här är det bästa jag sett sen prison break. Såg den varje dag i en vecka haha.

new in pt 2

Sen start på dagen, har inte riktigt kommit till skott förens nu så ska börja fixa mig och ikväll blir det chines take out och film men b-rudarna. Är fortfarande väldigt förkyld så suits just fine. hoppas ni alla får en gr8 night!
Skönaste tröjan ever, gina 129 pix.

yesterday's

Vaknade nyss, way to early pga en igentäppt hals. Sjukt irriterande att man inte kan sova ut ordentligt enda dagen i veckan man verkligen kan. Well, ska dra några avsnitt OC som tröst haha
Såg ut såhär halva dagen igår med nya tröjan från Gina, skinnväst och kors från primark och hope ring från style by tyra.

MmmMMmmMM

Är sjuk och röjer sönder stället med emmis, svalde precis hårfärg i samband med att jag grabbade ass på henne när hon sköljde ur färgen och då virade hon bad huvet så jag fick all färg imunnen <3<3<3<3
klippte av en till tröja, nu blire film och crempa<333

tips

Har satt saxen i nästan alla mina tröjor som jag är less på idag, och det blev hur bra som helst (vissa undantag) men dom känns helt newborn vilket är bra för mig som är totalt broke och less på alla mina kläder=dålig kombo. Well ska visa hur man gör, väldigt simpelt men ändå!
1 Tröjan innan2 Tygsax + tee + markeringspennaRita ut innan du klipper annars blir det hackigt och man blir bara onöjd, sen är det bara att klippa efter sträcket.

3 Resultat!bless you're soul

Don't be too fat, or too thin, or too dark, or too light; don't be too sexual, or too chaste, or too smart, or too dumb. Be yourself. But make sure you fit in. - Mia Catalano


vi värderar livet så vi följer inte dom

Kom hem för ett litet tag sen ha rvari thos tandläkaren och byggt igen min glugg, fast sparade lite men den är iaf betydligt mindre. Är jätte nöjd, visar bild senare!
La aldrig in bilder från igår som jag sa så det kommer idag ist, peace!
Jacka as ya all know now, från bikbok
pant h&m
sköör- monki

new in

Känns som att jag inte köpt något nytt typ sen forever, har haft  dåligt med cash lately men shoppade lite 2dag iaf!
Imorgon har jag tid hos tandläkaren klockan 10, ska fylla igen mitt halva kvarter mellan tänderna, taggat!
Gina 129kr
Vi fortsätter imorgon pözz

du vet jag har inga miljoner

varit veeeeeeeeeeldigt oaktiv här lately, men har inte haft någon inspo över huvudtaget otaggad osv sorry matez!
visar vad jag köpt idag + outfitta för att kompensera er, PZ!!

runaway

Riktigt nice dag, slutade tidigt och drog sen till Amme och såg film hela dagen sooooft man

black&white


last week

Seg dag, historiens största religions prov och bad på det, jag som brukar älska bad men klarade inte livräddningen så fick ingen frilek haha de sög jöö och sen klev jag på ett örhänge som spetsade min fot så no luck dära, allt rullade på när jag gjorde årets bail när jag gick hem från bussen och sen krossade ett glas för ett tag sen. känner flowet det går bra nu. upp next: OC<33333

on top of the world


RSS 2.0