45

Sorry för badbadbad uppdate i helgen, ha rinte haft något att skriva om really. Inspo på 0,men probably så fixar det sig till i veckan. Nu blir det OC och plugg för min del, later!
hittade igen den här gamla favoriten för ett tag sen, bor i den 2night. dega på deeeeeeen pz!

stationen

FREEEEEEEDAG yey nice, ska switcha om till comfy clothes nu och sen blir det movie night med görlzen! vi horez!

hello thursday

Det har blivit mycket dom här pantsen den här veckan men dom är så himla sköna!
Nu är jag trött som ett as, ska ta en dusch sen telefon as usual. hörs imorn!

gårdagen

Lite bilder från gårdagen

Felicia 18

GRATTIS STORASYSTER

@harrys

Drar iväg på Harry's nu för födelsedagsmiddag, vi hörs!

16.24


Kom hem för ett tag sen och nu håller jag på fixa ny musik, haft en dryyg dag hatar onsdagar!
Tröja- H&M
Skinnjacka- chicy.se
skor- skopunkten?
Haremsbyxor- Cubus

my night

Bad + semlor= Bra tisdagskväll
Nu ska jag prata i telefon med bebis, godnatt!

GATE

Det har varit mycket tipsande på senaste tiden men har köpt massa nytt som jag tyckt varit så himla bra så måste bara dela med mig. Det här läppstiftet fick jag av moffe i julklapp och det är en ny favorit. Från Make up store och i färgen Gate. Vet inte priset.

Perfect lie

Tog några fler bilder när jag kom hem, fast satte upp håret för det kändes så äckligt. Planen för kvällen var att plugga Hk men sen så hittar jag inte pappret så ska göra lite So och sen ta en liten walk med alle och bada sen, är så himla frusen hela tiden.

sur och blek hahah sätmmer bra, vi hörs sen!
Tröja- Rut
Halsband- Glitter, Ur&penn
Pant- H&M
Skärp- sh

tisdag

Slutade 11 idag också, inte dåligt soft! Drog en repa på stan med amme ba snabbt och sen tog jag bussen hem och har sovit ända till nu pretty mutch. bra dag!

short hair

Var utan hårförlängning idag, första gången på alldeles för länge. Måste börja om med min detox från clipsen...... jobbigtjobbigt.

pics som sammanfattar dagen

plugg, vänner, shopping = guuud day

Heaven does'nt seem far away anymore

Älskar när man kommer till skolan och får reda på att man bara har två lektioner, så slutade 11 idag. Otroligt skönt! Gick direkt till stan men Amelia och Saga och köpte present till Felle som fyller 18:O på onsdag.
Sorry för bad bildkvalite men orkar inte släpa runt på systemen.
Vägrade vintern idag och tog skinnjacka, något jag ångrar när jag gick hem och solen hade gått ner, uschaaa!
Skinnjacka- Ammes
Lv väska- Kreta
Skor- Monki
Pants,Skjorta- H&M
Klocka Ur&penn

not so bad

Precis badat och känner mig helt new born, nu blite telefon sen sängen. take care!

Cast no shadow

Ska ut på prommis nu med felle sen ska jag köra lite crosstrainer och bada, got to love sundays!
Måste hinna med att rensa bland bildmapparna, börjar bli lite överbelastat nu känner jag, later!

Samma nätter väntar alla

Har precis gråtit floder till A walk to remember, som är världens bästa film! Det jag älskar med Söndagar är att man inte har några måsten alls, man kan göra vad man känner för helt enkelt, så lite senare ska jag ta ett bad och måla naglarna och fixa lite grejer.
Hade nästan gllömt bort att visa datafodralet jag köpte i fredgas, 49 kr på Ginatricot! got to love sale..

platina highlighter MUS

Testade en ny grej igår som jag läste på http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/, och det funkade otroligt bra faktiskt! Innan man lägger på ögonskugga så ska man lägga ett tunt lager highlighter över hela globen för att det för det första ska hålla bättre, men också för att få fram pigmenten i skuggan. Och vilken skillnad det blev! Dessutom sitter det som berget, somnade med testen kvar på handen och den är fortfarande lika stark medan skuggraden utan highlighter under är helt borta! Jag använder mig av Make up stores platina highlighter, som kostar runt 155 kr.
Highlighter over all är en skitbra grej som kan användas nästan hur som helst, Man kan ljusa upp vissa delar av ansiktet med den, framhäva kindben etc. eller blanda med en ögonskugga så man får en mer krämig skugga. The sky is the limit ungefär.

I know distance does'nt matter, but you feel so far away.

godnatt.

randomize


kvällens

TJAA drar iväg nu på middagsdejt med min bästa, kina mat it is! göööda, sen blir det film och annat mys, hoppas ni alla får en GREAT night!:*
tröja- H&M
och massa halsband
hinner inte ta någon bättre
kvällens låt- Britney Spears – Hold It Against Me har aldrig riktigt gillat brittans musik men den här är skön ju, nu ska jag skynda mig till bussen , peace!

moneybank

Köpte en ny plånbok igår, det behövdes verkligen, 29 kr på ginatricot catchiiing! nu ska jag käka frullzor, pz!

ASM

Bruno Mars – Liquor Store Blues - feat. Damian Marley

meant to live

Hallå peeps! Blir en lite annorlunda outfitbild idag, det är ju så himla mörk när man kommer hem så det blir inte alls snyggt att fota utomhus. I alla fall, skön skoldag och slutade klockan ett då jag drog en sväng på stan med bästa stina som åker till alperna imorgon, micket avis! Visar vad jag köpt leter, pz!
Kofta, tights - gina
Leo jacka- Bikbok
Kilklackar- Monki
+ massa halsband på det

pink/blue

FREDAG ÄNTLIGEN!!!

The happiest people don't have the best of everything,
they just make the best out of everything they have.


schooooooooolish

ZUUUUP sitter här och softar på bänken med hman och stisse matte snart sen är schools OUT! rekan hälsar btw men hon e dåli
vackra och sesuella starka kvinnor som vågar stå upp för sin åsikt och sexualitet i samhällets granskade ögon

lookielookie

En aning sent men här är iaf todays look med leopard jacka på det. Juat ny lyssnar jag på massa gamla låtar, har tänkt på det. Det görs nästan inga bra låtar nu för tiden, allt nytt som kommer ut är pretty mutch crap!
pants- H&M
Ramones tröja- Jc?
Fjäderhalsband- Ur&penn

gnight lovers!

MUS - stockholm

TJA PEEPS! Idag på hkn hade vi en uppgift som skulle göras på stan och då passade jag också på att köpa ett nytt puder från make up store som även kan användas som foundation. Har bara testat den en gång men daamn vad bra den är! JAg har färgen Stockholm för den som undrar.


show ya later

nu: MAAT

feather

Sitter i skolan nu på Engelska, torsdagar är veckans skönaste dag helt klart! Har hunnit en sväng på stan med amme och köpt ett puder på MUS som verkar rula, talk 2 ya later!
Kevin Rudolf – I Made It (Cash Money Heroes) - Acoustic tusen gånger bättre acustisk nu när man tröttnat på orginalet! klicka

the greAt hulk

softar runt atm i en asa gammal hulken tröja, ska duscha nu och sen blir det tele! pz ladies
btw så är detta mitt 200 hundrade inlägg, wie!

new york skyline

Kom precis in efter att varit ute med dogzen, ska fota lite sen äre plugg som gäller tråkigt nog! Har en crap day 2day sur/trött/almäntless bara men jaja smell ya later guyz!
pic: weheartit

bullets

ASM

Stjärnorna finns här

Jagvet att jag igår sa att jag hatade beige och att det var den fulaste färgen som finns osv, men sen när jag kom hem bara kanske två timmar senare så hittade jag igen den här kavajen som jag köpte för jätte längesen på gina och i'll take it back, beige är rätt nice ändå men på jackor då bara. Beige och guld gör sig faktiskt riktigt fint tillsammans.

Hur man gör brus i bilderna på photoscape

Fick en fråga igår och sen så var det några som undrade tidigare också. Alltså hur jag hade gjort så att mina bilder såg lite "gamla" ut och det redigerar jag helt enkelt i photoscape som förövrigt är ett jätte bra redigeringsprogram som du kan ladda ner gratis. Sen väljer du först Filter>Antikt foto> 07 brukar jag ta men det beror helt på hur mycket brus man vill ha och sen kan man också göra om effekten flera gånger för ännu mer brus. Så enkelt är det, hoppas ni förstod!

ibland känns det som igår och ibland känns det som någon annans minne

Varför ser man alltis så sjukt sliten ut direkt man varit i skolan minst två timmar? Blek och sliten med smutsigt hår kan då inte bli bättre. Just nu längtar jag bara efter våren och att allt plugg ska vara över, hur soft vore det liksom inte att bara flash forward tiden några månader.
kofta- gina
spetströja- primark
diverse halsband
örhängen- primark

sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om

Hallå! Har precis kört lite crosstrainer och nu ska jag ta en dusch! Känns som att jag kväövs av plugg men orkar ändå inte ta tag idet, rätt vanligt problem tror jag. En grej som gjorde min dag är att DANIEL ADAMS RAY kommer till Umeå opend wieee så galet taggat!!!

Några favoriter med honom:
Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
Daniel Adams-Ray – Lilla lady
Daniel Adams-Ray – Svart
Daniel Adams-Ray – Gryningspyromanen
Daniel Adams-Ray – Voyeuren

early

ZUUP MATEZ! är uppe alldeles för tidigt och känner mig som dead girl walking.. MEN vi ska dra iväg till bgm och rula backen är fet tagg, men kommer vurpa så mycket att mimers trappor på måndag kommer vara en plåga! letaruuuuz!

VLOGGISH 3

HAHAH aaassåå whats upp med alla startbilder, det börjar ju nästan bli pinsamt!

jimi

En snabb uppdate härå innan jag ser ett sista avsnitt av Misfits och sen dejtar kudden. Migränen har äntligen börjat släppa lite vilket känns hur skänt som helst känns som att jag kan tänka igen, så illa var det! Men yarå imorgon kommer det probably upp en vlogg time will tell, hörs imorn gz & gent PÖÖÖÖÖSS!
Hittade igen denna tröjan som jag köpte i England i somras men aldrig använt, i think i like it faktiskt! Kostade typ 30 kr om jag inte minns fel, CATCHING! Och juste, vill ni att jag ska sluta skriva svengelska som det så fint kallas för?  har fått lite klagomål av folk som inte fattar vad som menas och att jag leker blatte(?wtf) och sånt shiet, men like it or not jag skriver som jag pratar det här är liksom inte till för att tex min svenska lärare ska sitta här och rätta, egentligen who da hell cares sluta läs om ni stör er peeps, big love!

let the muzic plaY

Lite favoriter, gamla som nya enjoy!

fml

Fredagkväll och jag har aldrig mått mer shitty än jag gör nu alltså, tror jag har fått migrän got o hell känner jag. Så ska tycka synd om mig själv och se på film och antagligen sova tidigt fy flerre asso yeye hoppas ni alla har en soft kväll iaf, later!
Ras Cricket – En Sång För Fred - Radio Edit

FRIDAY

TJAAAa kom hem från skolan för ett tag sen nu, words kan inte beskriva hur skönt det är att vi slutar tidigt på fredagar! Nu ska jag ta en nap och sen ikväll blir de tmovie night med brudzen, nAJS!
Vart helt blowed away när jag gick ut och det var hur fint väder som helst, det var längesen man såg solen känns det som. Nackdelen med att bo i den mörkaste delen av sverige. Har på mig mina nya favorit jacka från Bikbok, skor och tröja från Monki, Lacktights från gina, väska från stadsmissionen som btw gick sönder idag och massa olika halsband och ringar från style by tyra/h&m

LEO

TJA PEEPS! på hålet idag drog jag och saga ner till stan och då hittade jag världens  king catching catch på bikbok, som ni vet älskar jag leopard så det var ju givet, plus att 175 kr har väl ingen dött av.
retarded bilder men tar bättre imorn PUZZZZz

rutiz

GODNATT säger jag nu har inte sovit någonting idag, dygnade med hampus igår och nu är vi båda så trötta att han sitte roch pratar i sömnen i telefonen cute! och imorn börjar skolan om igen också känns inte sådär skeetkul om jag ska vara ärlig, kommer vara tufft med skoljobb framöver men ska satsa all in denna gång, det är ju trots allt bara två månader kvar till sportlovet som kommer bli ASM! talk 2 ya lateruz hugz & kizzez
ungefär samma tomma och trötta blick har jag idag som för två dagar sen, way to go!

elingkling for h&m

Något man ser på var och varannan blogg nu är Eling Klings sammarbete med H&M, ska bli spännande att se men no doubt att det kmr bli ASM iaf!



long dress

Förra sommaren letade jag efter den perfekta men ingen tycktes passa, antingen konstiga modeller, alldeles för långa eller bara fula men sen för några dagar sen kom felicia hem med den perfekta så om jag ska låna den i sommar? YA, löve it! svår och fota var den också kan bero på att den är så lång (I) bright! Känns dock en aning för uppklätt men i sommar tror jag att det blir bättre, någon som har något tips hur man kan klä ner den?
ber om ursäkt för mit extremt fettiga hår:*

lezzz

Är så less att jag tror att jag snart spyr på vintern, sommaren kommer vara efterlängtad är ett som är säkert!

@waynes

Kvällen spenderades med dessa fina micket trevlans har saknat dom! Had egentligen tänkt vända tillbaka dygnet idag men W ska se film ist;))) puzz

B&W

ZUUP kass uppdatering men here we are, haft skype middags dejt med hampeboyen precis sooft nu äre movieee med fellsoriuz som gäller pz out!

eh vi kör vaaaa enjoy

kul att man ser ut som ett fucktard på alla start greyyyys hhaha

RSS 2.0