last day of the year

Nu sitter jag här med b-rudarna på årets sista dag snart ska vi käka och sen blir det stan osv taggisssssh! hoppas alla får en azum night så hörs vi nästa gång 2011 WIEEEEEEEEE

new hairr yey

hello loverZz inte så händelserik dag, drog till rapunzel och köpt mig nytt hår äntligen<333 de har de absolut bästa hårförlängningarna om jag får säga min mening! hinner inte ta någon bättre bild än det här men ni ser ju lite iaf, !

hairdo

Vaknade nyss, hade egentlige tänk kliva upp tidigt men what to do sova är ju det bästa som finns!
Nu blire frullzor och sen ska jag pallra mig iväg till Rapunzel och köpa nytt hår wihooo, pz!

utskämd/exposed/naked/utelämnad/ensam/rädd osv

Okejdå, på er beställning har jag nu skämt ut mig rätt ordentligt och gjort en video där jag visar hur jag fixar mig. Fick göra om ett antal gånger pga folk som ringde och störde och så vidare så jag förklarar bara hur jag gör och visar vad jag använder. intressant njaae men here ya go ni som ville se<3<3<3
De tre första minuterna är otroligt sega och pisamma, också ursäkta för fula fejs and so on;)) puzzz
och hahahah början är ju en trakifolycka fy flerre vilken ful pausning:((( förkyld som ett as också åkey nu räcker det med bortförklaringar just look

gifts

Den här två dagarn ahar varit ASM, älskar att läsa alla blogginlägg runt omkring om vad alla har fått i julklapp så tänkte slänga upp en bild på vad jag fick. Är kanon nöjd, måste ha världens bästa familj/släkt! 1000 thx ♥
det mesta av det jag fick, rätt crappy pics men bara för att jag gillar att kolla vad andra fått så kanske ni vill se vad jag fick så take a look.
caash som kmr spenderas på en ny kamera och ny hårförlängning, presentkort på umeå c(alltså de flesta butikerna i stan) presentkort på H&M, massa choklad, massage grejz, ljusstarks objektiv, skor, smycken, solpuder och läppstift från mus, morgonrock, vantar and so on.
hoppas ni haft en lika kickass jul som jag, nu blir det film med felle och kommer probably somna! puss

HAPPY X-MAS

Vill mest bara önska alla GODJUL! helt sjukt egentligen, time flies! nu blir det julbad, sen telefon med bezta hampie. PUSS alla
fellans håriga tröja btw, från sale@monki spring och köp, velldans skön!

good day

Har haft en GRYM dag rakt igenom, spenderats med mina finafina brudz löveyaah so mutcho all of you! otroligt thankfull för mina vänner som är världens bästa, började knega runt lite i staden för att fixa färdigt med sista julklapparna sen gick jag tillsammans med stina och amelia på bibbli caféet.. cozy! blev lite snack osv känns micket bra nu efter. Sen när jag kom hem genomfrusen som en isbit så blev det middag och filmtittande med familjen. Julstämningen är maxad och jag längtar big time tills imorgon!
old passande pic, nu durren pZZZZ

kickass year 2010

Ett år har nästan gått, och på var och varannan blogg kan man läsa resuméer av året som gått. Well tänkte jag,det kan vara roligt att läsa i framtiden så here we go. Detta år har varit galet, både gutt och dåligt men överlag freakkin azm! Början av 2010 var ganska så tufft. Mormor hade precis gått bort och det var mycket att ta in och bearbeta, shit det känns så otroligt längesen när man tänker tillbaka. Men det är inte heller en tid som jag vill minnas alls, kanhända att jag förträngde mycket av det. Var bosatt i strömbäck då också, de värsta vintrarna i mitt liv. Vardags mat var att vara insnöad hela helger och utvecklade en stor rädsla för rådjur. Ni som känner mig vet också att jag avskyr längdskidor, men vad gör man inte när man är uttråkad så jag började inse att det var något speciellt med att åka över isen i solnedgången. Well ska inte överdriva, det är inget jag någonsin kommer fortsätta med men just då var det en ganska rolig sysselsättning. Alla som varit i strömbäck vet hur fint det är, absolut skitfint men kallt och för långt borta vilket sög pretty mutch. Månaderna gick och snön började smälta bort så småningom och eftersom så kom äntligen sommaren. Min bästa sommar ever! kreta med familjen, norrbyskär på konfa, england med brudzen, gothia, norge med mandis and so on, jag tror mina bästa minnen från 2010 är från sommaren det var ASM verkligen! Jag har lärt känna mig själv under sommaren, nu mera vet jag precis vem jag är och vad jag vill få ut av livet. Jag har lärt känna mandis den här året och vi var med varandra nästan varenda dag i flera månader. Jag och emma har kommit varandra närmare än någonsin, vi delar på precis allt (även saliv, tandborstar osv) hahah dont get me wrong det är inte så hemskt/ekklit som det låter. Har återfått kontakten med världens bästa stini vilket jag är zuperus glad över! Hade det kickass kul med mina retardes best homies amme och saga i england, helt klart en av de bästa två veckorna i mitt liv. Inser nu att vänner är allt man behöver och jag vet att 2011 kommer bli lika galet som 2010 så länge man har sina m4tes och mår bra så komme rallt lösa sig.


Under 2010 har jag flyttat från bushen, lärt känna nytt kickass folk, jobbat upp mina betyg nanting, rest en massa, spenderat sjukt mycket tid på olika bussar(speciellt tiden i strömbäck bussarna fml), utvecklat en stor kärlek till fotografering, haft en underbar prao på särskolan, lärt mig mycket om mig själv och andra, samla tpå mig tunga pengaskulder, haft det sjukt kul och även sjukt tråkigt hit och dit, kan dock bara se tillbaka på året med ett leende på läpparna. TACK till alla som gjorde det så BRA!
jag är helt övertygad om att 2011 kommer bli ännu grymmare än detta år, de tär så mycket som väntar. Gymnasiet tex? ny klass, ny skola, nytt allt. Hemavan i mars med skoena peeps kommer bli najZ" Ser mest framemot sommaren, det kommer bli off the hooook! gz till den som orkada läsa big love till er alla!

close up

har städat som en psyk ikväll och det ser bra ut för en gångs skull, jag ser ljuset i tunneln!

always better

en crappy bild på todays look, nu blir det movie. nightynight, puss!

lacktight som är gamla som gatan, nytt halsband för en tjuga och en tröja från gina sammanfattar dagens outfitta yesssz solong then!

word up



WORLDS FINEST

världens snyggaste kille, honestly!

3 sidor av varje historia

blandade bilder, den första är hittade jag igen från gamla bloggen. gammal som gatan!

new stuff

Blev som sagt lite shopping idag lyder som följer yejo
worlds crappiest pics men örka int kirra något annat har inga batterier till blirren osv så det får la duga såhär råå
halsband 20 pix fårn h&m CATCHIING
Bustier likså rea ploj 100 kr
Primer kicks
Jeanstights/vanliga jeans vet inte riktigt men mjuka som tight typ iaf, från rut en julklapp men waevah
sen tröjan från Gina, som ni vet älskar jag ju leo mönster heh

russia

Kom alldeles precis hem från stäään, riktigt soft att nästan alla julklappar är klara och köpte sjävlklart lite till mig själv också hähä. Well bilder var det, från igår yes. SJukt kallt och äckligt väder och bilderna vart väl sådär, inte fotade under sådär superbra ljusförhållanden men blev ändå helt ok bilder, försök nummer två kommer det är säkert. Enjoy!

randåååm

ZAAAAAAP haga vann kampen såklaaart efter 8 år i rad, stolt över er hagapeeps! Är sjuk nu och min röst är inte som den var pre bräntiskampen men W. Kollar just nu på oth ska ta ett bad och sova tidigt, ska försöka iaf haha!

haga makt

Blev helt plötsligt sjukt otaggad på allt så ska typ gå och lägga mig och se film eller något, imorgon är det BRÄNTISKAMPEN! Det innebär att Min skola och en annan skola, Bräntbergsskolan möts i en deadly serious kamp, men olika grenar. Stämningen är sjuuk och det en av årets höjdpunkter när det gäller skolan!

heyyyyy

jag när jag softade sönder stället för några dagar sen

sundaysunday


10 kroners tröja instoppat så vi rullar, cool ja, lacktights, fellzoras örhängen lite random mix av smycken plus hatt

yaya yaha

hostar upp min magsäck känns det som, andra helgen i rad jag är sjuk wowowow snart jullov iaf det blir ZOOOFT

SKINS

nu blir det säsong 4 av skins och en subway macka inte helt fel!

old friend

som ni kanske ser har jag fåt en liten thing för cellofan filtret och stjärnor över bilderna, ni får deal with it för jag tänker inte sluta, lööve it! nu ska jag ta tag i svenskan, försöka göra ett ryck så jag blir klar någon gång!

softar

sitter här amme och softar scoialt vid varsin dator, thats how we roleeeeeeeeeee just nu låter amme som en cpkykling och får damp attacker , absolu tinget ovanligt! kvällen ska spenderas pluggandes och kolla skins som är världens bästa serie,check it out!

davisamelia

sköja men iaf här har ni min veen amelia davis, läs hennes blogg eller dö skojsa igen men läs hennes blogg endo, ni ångrar er inte:))))) http://davis-amelia.blogspot.com/ KLICKA
lite mixed bilder från ammzoras blogg

drop it lock it

är trött som ett as av någon anledning, viker väl in årorna nu antar jaaaak fett soft att sova länge har sovmorgon imorgon också för en gångs skull, praso dag står på schemat yey! taggat faktiskt. Ska först besöka barn och fritid på draggen sen media på midgård. miket otippar really nej gnighty alla! puzzz
två halvt oförberedda bilder men örk int bry mej hedåååååååååååååå

bang band shoot dead

sitte roch lyssnar på en fetlååååååt atm Madonna – Revolver - Madonna vs. David Guetta One Love Club Remix check it ouuut, ett tips bara! Färgen blev bra miket skoent. Ett annat tips är Sunsilks leave in treatment, det är en orange flaska och är skitbillig, typ 40 kornor eller något. Hedde in det i min hårförlängning och det känns pånyttfödd, DEFF! var typ det, riktigt intressant. Nu ska jag sluta ordbajsa, pz gz and gents
så ser den ut

finallyyy

pluggat non stop sen jag kom hem, feels good! Ska typ gå och lägga mig klockan åtta eller nåt, det är jag värd;))) I alla fall så ska jag färga håret nu, im in big need till det!
två random pics

as we speak

tror inte jag visat en enda bild där jag har kort hår i bloggen, so well here ya go men ska jag vara ärlig så äre fett mycket fulare irl! Största delen av dagen har spenderats i studion, fotat för björklöven största delen sen efter åt drog vi och käkade på ronyas och nu ha rjag precis snabb redigerat cirkus 500 bilder, nu blire durren, telefon och sen SLEEP<3 later dudes puzzzzzzzzz

saturdaymorning

hemskt att jag har varit uppe sen klockan åtta love to sleep på helgerna men ska dra iväg och fota om en halvtimme så no choice dära. well ska inte klaga är sjukt taggad!

http://nicofannyy.blogg.se/

har zero inspo så kanske inte kmr bli så mkt uppdates här på ett tag, känns bara som ett jobbigt måste! kanske återfår lusten redan nästa vecka när allt jobbigt plugg är färdigt. under tiden kan ni ju läsa min och nicos blogg
http://nicofannyy.blogg.se/ KLICK IT

YaaaaA

bilderna i de två senaste inläggen är fixade i photoscape, smokin hot tips, blir riktigt coola effekter faktiskt!

elektronprotonneutron

kemiprov nu wish me luck

RSS 2.0